JOUW TEAM; GELUKt!

Lukt het even niet?
Project GELUKt helpt teams gelukkiger te worden in het werk.
Durf jij je met jouw team de wereld andersom te bekijken?

Aanmelden


Waarom?

In hoeveel teams heerst niet de overtuiging dat het vertragend werkt om gesprekken te voeren over hoe je echt over de dingen denkt? Bij Project GELUKt zien we dat anders. Dat er mogelijkheden ontstaan om te presteren en te creëren als je elkaar in de ogen durft te kijken, als je elkaar laat zien wie je echt bent.  Spannend? Ja zeker. Moeilijk? Wij denken van niet. En we helpen jouw team er graag bij. We geloven in een ideale werkplek waarin iedereen met wie je werkt:

 In een GELUKt team: 

  • voelt eenieder zich vrij om alles tegen elkaar te zeggen;
  • begrijp je elkaar, niet alles hoeft uitvoerig besproken te worden;
  • wordt je door je teamleden gezien;
  • en gekend.

 


Wie geeft de workshop?

Iro Evangelou begeleidt al tien jaar persoonlijke en professionele ontwikkeling, bij grote en kleine organisaties en voor grote en kleine groepen. Ze maakte een aantal jaren geleden Glimpen: dagen waarop deelnemers in de echte wereld een leerervaring op konden doen als antwoord op reguliere (loopbaan)coaching. Leren in de echte wereld is ook het fundament van Project GELUKt. Samen met inspirator, coach en kunstenares Kika Brinkman vatte ze werkgeluk in Project GELUKt samen. Een unieke training voor ambitieuze twintigers en dertigers die in deze snel bewegende wereld willen leren hoe zij energiek en krachtig kunnen zijn, ondanks de omgevingsdruk.


Praktisch

Datum:         op aanvraag
Locatie:         Utrecht
Tijd:               09.30 uur tot 16.30 uur
Prijs:              3.975,- euro (exclusief BTW) 


Meld je aan voor dit avontuur!

Leuk! Direct aanmelden? Stuur een e-mail met je naam, adres en telefoonnummer naar Iro. Heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust even contact op met Iro via 0624924244.

Plan een gesprek!

 

Ook lunchen met GELUKt? Ontvang iedere twee weken een podcast voor tijdens de lunch!