PROJECT GELUKT IN 1 DAG

Hoe blijf ik in evenwicht? Hoe kan ik meer naar mijn gevoel luisteren? Hoe kan ik werk vinden dat echt bij me past? Bekende vragen, vooral als je al eerder hebt deelgenomen aan Project GELUKt of juist als je overweegt Project GELUKt te komen doen.

Aanmelden


Wat is het?

Deze eendaagse ‘booster’ helpt je om stil te staan bij je persoonlijke leerdoelen van toen en van nu. Je zet jezelf in beweging om een volgende grote of kleine stap te zetten en levert je een bak met energie op!

Je krijgt je doelen van nu helder en werkt aan jezelf.  Bekende of onbekende belemmeringen pak je aan, en je stelt jezelf een brutaal resultaat. Als je overweegt deel te nemen is dit de glimp die je op kunt vangen van de training van Project GELUKt. Als je al eerder hebt deelgenomen is dit het moment om alles wat je zo mooi in de wereld hebt gezet, weer te belichten en op scherp te zetten.

 Project GELUKt helpt je 

  • levensmissie in daden om te zetten
  • ambities te realiseren
  • leven af te stemmen op wie je bent, niet wat er van je verwacht wordt
  • keuzes maken, ook wanneer je levensdoelen torenhoog zijn
  • tijd besteden aan zaken die jou laten groeien

 Na de workshop weet je hoe je 

  • je belemmeringen om kan zetten in positieve acties
  • sluimerende gewoontes kunt doorbreken
  • meer jezelf kunt zijn
  • je vrijer en energieker kan voelen in hele korte tijd

Wie geeft de workshop?

Iro Evangelou begeleidt al tien jaar persoonlijke en professionele ontwikkeling, bij grote en kleine organisaties en voor grote en kleine groepen. Ze maakte een aantal jaren geleden Glimpen: dagen waarop deelnemers in de echte wereld een leerervaring op konden doen als antwoord op reguliere (loopbaan)coaching. Leren in de echte wereld is ook het fundament van Project GELUKt. Samen met inspirator, coach en kunstenares Kika Brinkman vatte ze werkgeluk in Project GELUKt samen. Een unieke training voor ambitieuze twintigers en dertigers die in deze snel bewegende wereld willen leren hoe zij energiek en krachtig kunnen zijn, ondanks de omgevingsdruk.


Praktisch

Datum:         vrijdag 28 augustus 2020
Locatie:         Utrecht
Tijd:               10.00 uur tot 16.00 uur
Prijs:              147,- euro (exclusief BTW) | Duo ticket*: 250,-

* We weten dat jullie Project GELUKt graag willen delen met anderen om je heen, en dat de drempel soms te hoog is. Dit is het moment en de manier om diegene die jij al langer een Project GELUKt ervaring gunt, mee te nemen.

 

Deze training is GRATIS als je je daarna inschrijft voor ons 4 maanden programma!

Wil je langer met ons op avontuur? Het is mogelijk om op deze dag ook een intake te plannen voor het 4 maanden programma van project GELUKt. Schrijf jij je vervolgens in voor het traject dat start op 23 oktober? Dan worden de kosten voor de training ‘Project GELUKt in een dag’ in mindering gebracht. Deze dag is dan dus BONUS!

 

Zijn we coronaproof?

Geen zorgen. Deze dag vindt plaats in een grote geventileerde ruimte.


Meld je aan voor dit avontuur!

Leuk! Direct aanmelden? Stuur een e-mail met je naam, adres en telefoonnummer naar Kika. Heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust even contact op met Kika via 06-55731764.

Plan een gesprek!

 

Ook lunchen met GELUKt? Ontvang iedere twee weken een podcast voor tijdens de lunch!