COACHES

Eigenheid, warmte en optimisme. Terwijl jij op zoek gaat naar je innerlijke geluk, in je werk of in je privéleven, begeleiden wij je vanuit deze drie, voor ons belangrijke, waarden. Dit doen we vanuit de wetenschap dat jij het antwoord al in je hebt. Je bent namelijk al oké. Alles wat in je zit, is waardevol en je hoeft dit warme nest niet te verlaten totdat jij daar klaar voor bent.

Meld je aan!


Trainers Iro & Kika aan het woord:

 

 Iro Evangelou 

“Het leven is in mijn ogen te kort om te doen wat de buitenwereld van je verwacht. Mensen helpen hun potentieel te benutten, de stap te zetten richting hun unieke bestemming, met lef maar ook met aandacht voor hun eigen unieke talenten en innerlijke wijsheid, dat is waar ik gelukkig van word. Tijdens de training begeleid ik je graag om een stap te zetten uit je comfortzone en in de richting van gedrag dat het beste bij je past. Ik help je je eigen antwoorden en oplossingen te genereren, met ruimte voor experiment. Want van vallen en opstaan, leer jij je persoonlijke mogelijkheden verkennen en je eigen weg vinden, als je weer eens vastloopt.”

Mail Iro

 Kika Brinkman 

“Leren geloven in jezelf en in je eigen creërende kracht, dat is wat ik jou zo gun. Dat je je vrij voelt om in vol vertrouwen en met plezier stappen te zetten. Doet waar je goed in bent. Met een flinke dosis creativiteit en inlevingsvermogen schep ik graag voor jou de omstandigheden waarin jij zelf ontdekt hoe dat je lukt. Daar geloof ik namelijk in, dat leren het beste werkt door te ervaren en doen. Maar ik geloof óók dat stappen sprongen worden als je goede hulp krijgt. Een extra schep vertrouwen, iemand die je snapt en zo nodig een duwtje in de rug geeft. Met jou ga ik op zoek naar de twinkeling in je ogen, dan weet ik dat jij jouw geluksvuurtje hebt gevonden.”

Mail Kika

Ook lunchen met GELUKt? Ontvang iedere twee weken een podcast voor tijdens de lunch!