ERVARINGEN

Hoe vind je de rust om bewuste keuzes te maken? Hoe ontdek je jouw innerlijke geluk zonder jezelf te verliezen? In Project GELUKt ga je op zoek naar je eigen antwoorden op grote en kleine levensvragen. Laat je inspireren door verhalen van onze oud-deelnemers. Zij geven ons vijf sterren ***** op Facebook en waarderen ons gemiddeld met 8,7.

 

Ervaar het zelf!


 Stacey: 

“Project Gelukt heeft me geholpen de touwtjes weer in eigen handen te nemen ipv me te laten leiden en laten leven door anderen. De vragen waar mijn groepsleden en ik mee aan dit project begonnen waren heel divers, maar iedereen voelde zich gehoord en begrepen. Er worden geen antwoorden gegeven, in plaats daarvan wordt je goed begeleid je eigen antwoorden te vinden, en dat is zoveel meer waard! Eigenlijk zou iedereen minstens eens in zijn leven een dergelijk traject moeten volgen…”

 Marlous: 

“Project GELUKt is niet direct gelinkt is aan een loopbaandoel, maar veel meer ingaat op wie je bent als persoon, wat je blij maakt en hoe je je leven zo kunt inrichten zoals je jezelf gunt.  Ook is Project GELUKt geen standaard coachingstraject: de verschillende werkvormen hebben me geholpen om verder te komen, juist ook door creatieve expressie, op manieren die met praten niet waren gelukt.  Door Project GELUKt zit ik lekkerder in m’n vel, heb het gevoel dat ik meer regie heb over hoe ik me voel en weet wat me helpt als het even iets minder met me gaat. “

 

 Lisa: 

“Ik ben persoonlijk begeleid in MIJN zoektocht mbt ontwikkeling, mijn doel, mijn
geluk en hier de balans in vinden. De combi van het creatieve (qua opdrachten) en het coachen maakt het uniek. Je gaat meteen de diepgang in en gaat jouw stukje geluk zoeken. Je wordt geconfronteerd, uit je comfortzone gehaald en de groepsdynamiek maakt het uniek. Al na 1 sessie voel je je anders, herboren en gelukkiger!”

 

 Inemarie: 

“Het gaat verder dan alleen nieuwe dingen leren. Juist het uitvoeren, experimenteren en feedback krijgen is waardevol voor het leren | Keuzes maken die niet met je gevoel zijn gemaakt | Dat Iro de vinger op de zere plek weet te leggen en duwtjes (met praktisch advies)in de goede richting kan geven! Dus: Iro + learning-on-the-job + Kika.”

 Bart 

“Project GELUKt schrijft je niet voor hoe je moet veranderen, het leert je ontdekken hoe je jezelf in jouw gewenste richting kunt veranderen. | Project GELUKt is er helemaal op gericht om de lessen die jezelf trekt ook blijvend te maken.  | Ik heb meer focus kunnen aanbrengen op de privé-werk balans door meer te leven naar wat ik privé belangrijk vind. | Een inspirerende ervaring om jezelf beter te leren kennen en een erg fijne vorm van coaching en persoonlijke ontwikkeling om de dieperliggende vragen te ontdekken en actief aan de slag te gaan met de antwoorden.”

 Corinne 

“Ieder heeft z’n eigen doelen en toch werk je samen binnen de deelnemersgroep. Daardoor voel je je sterker. Er is een grote verbondenheid. | Het fijne is dat je eerst diep graaft in je ziel en je emoties en daarna hoog stijgt. Je wordt niet alleen gemotiveerd, maar je raakt ook geïnspireerd. | Ik sta positiever in het leven en kan beter met tegenslagen omgaan. Daarnaast heb ik meer energie om nieuwe projecten op te pakken. Maar ook relationeel gezien heb ik er veel van geleerd. Het lukt me beter om voor mensen te zorgen zonder me verantwoordelijk voor hen te voelen. | Het is ongelofelijk hoe je in korte tijd kunt veranderen. Ik zie dat zelf, maar de buitenwereld ziet dat ook.”

Lees meer over Project GELUKt

Ook lunchen met GELUKt? Ontvang iedere twee weken een podcast voor tijdens de lunch!