Ontdek de kunst van jezelf zijn.

Project GELUKt is een training voor ambitieuze twintigers en dertigers, die even zijn vastgelopen. Professionals die op zoek zijn naar het echte geluk. Die wél weten wat ze willen, maar niet hoe ze er moeten komen. Die zich niet aan willen passen aan de verwachtingen van de buitenwereld en die helemaal zichzelf willen zijn, in werk en privé.

Je werkgever verwacht een spetterende presentatie, je moeder kijkt uit naar je belletje, je vrienden willen dat je nog een uitje regelt en je hebt jezelf opgelegd om drie keer per week te sporten. Je bent zo druk met al het dagelijkse, dat je geen tijd hebt om stil te staan bij waar je echt blij van wordt en wat jou maakt wie je bent.

Jouw mogelijkheden zijn grenzeloos. Maar hoe vind je de rust om bewuste keuzes te maken? En hoe ontdek je jouw innerlijke geluk, zonder jezelf te verliezen? In Project GELUKt ga je op zoek naar je eigen antwoorden op grote of kleine levensvragen. Leer erop vertrouwen dat je alles eigenlijk al weet en kunt en ontdek samen met ons de kunst van jezelf zijn.

Maak kennis met ons Start nu

 

 JE DOET MEE OMDAT… 

  • … je nog een ambitie te realiseren hebt.
  • … je keuzes wilt maken die echt bij je passen.
  • … je je leven wilt afstemmen op wie jij bent en niet op wat
   er van je verwacht wordt.
  • … je tijd wilt besteden aan zaken die jou laten groeien.
  • … je uit de waan van de dag wilt leren stappen.
  • … je graag in groepsverband/samen met anderen je grenzen
   wilt verleggen.

 WERKWIJZE 

We hebben psychologie en kunst gecombineerd en dat maakt Project GELUKt al zes jaar een unieke training. We werken vanuit de overtuiging dat alles samenkomt in ervaring: voelen, kijken en vasthouden. Onze persoonlijke begeleiding is van dag tot dag en alles wat jij leert, kun je gelijk toepassen in jouw werk- en of privésituatie. Wij vertellen je niet wat je te doen staat, dat ontdek en ervaar je spelenderwijs zelf. Zodat kan jij zeggen: ik ben al GELUKt.

We laten je niet los, tot het klaar is!


Aanmelden voor de training

De eerstvolgende training start op zaterdag 9 november 2019. Er zijn nog plekken vrij. Ben jij er klaar voor? Of heb je nog vragen? Laat je gegevens achter.

  Project GELUKt blog

  Podcast: GELUKte Voornemens?!

  Uit een mini-interview in onze nabije omgeving blijkt dat bij de meeste de voornemens nu al overboord zijn gegooid. Gezonder eten, eindelijk die nieuwe baan, een andere woning, afvallen, sporten. Genoeg argumenten hebben we gehoord die nu al, 4 weken

  BewarenBewaren

  Ook lunchen met GELUKt? Ontvang iedere twee weken een podcast voor tijdens de lunch!