Je bent al een tijdje in mineur. Niet dat er iets aan de hand is, maar je geniet ook niet meer zoals eerder van je leven. Je weet dat waar je nu staat in je werk of je privé toch niet helemaal is wat bij je past. En ondanks dat je dat weet kom je niet in beweging. Je wilt wel, maar je weet niet goed hoe je in beweging moet komen, of wat je nieuwe richting moet worden.

Een pad kiezen in je leven, gebeurt niet altijd bewust. Soms rol je als vanzelf in een baan, of loop je tegen een fijn huis of een leuke partner aan. En omdat je jong bent, stap je erin, omdat het op je pad komt, of het je wel leuk lijkt. Niks mis mee natuurlijk. Maar naarmate je meer ervaringen opdoet, leer je jezelf beter kennen. En ga je je afvragen: “Is dit het nou?”

Want als dit het niet, wat is het dan wel?

Concluderen dat waar je staat in je leven niet precies is wat bij jou past, is geen prettige ervaring. Je voelt je vast een beetje stilstaan, onzeker misschien zelfs wel wat radeloos. Want als dit het niet, wat is het dan wel?

Ontdekken welk levenspad bij jou als uniek mens past? Daarvoor heb je feedback nodig en een spiegel die je wordt voorgehouden. Maar ook voldoende ruimte en tijd voor experiment. Door nieuwe dingen uit te proberen in je leven kom je er vanzelf achter wat wel bij je past. Maar hoe doe je dat? Project GELUKt ….

Meld je aan voor Project GELUKt

Ook lunchen met GELUKt? Ontvang iedere twee weken een podcast voor tijdens de lunch!