OVER PROJECT GELUKT

Je werkgever verwacht een spetterende presentatie, je moeder kijkt uit naar je belletje, je vrienden willen dat je nog een uitje regelt en je hebt jezelf opgelegd om drie keer per week te sporten. Je bent zo druk met al het dagelijkse, dat je geen tijd hebt om stil te staan bij waar je echt blij van wordt en wat jou maakt wie je bent. 
Jouw mogelijkheden zijn grenzeloos. Maar hoe vind je de rust om bewuste keuzes te maken? En hoe ontdek je jouw innerlijke geluk zonder jezelf te verliezen? In Project GELUKt ga je op zoek naar je eigen antwoorden op grote en kleine levensvragen. Leer vertrouwen dat je alles eigenlijk al weet en ontdek samen met ons de kunst van jezelf zijn.
Meld je aan!

Ontdek de kunst van jezelf zijn

We hebben psychologie en kunst gecombineerd en dat maakt Project GELUKt al zes jaar een unieke training. We werken vanuit de overtuiging dat alles samenkomt in ervaring: voelen, kijken en vasthouden. Onze persoonlijke begeleiding is van dag tot dag en alles wat jij leert, kun je gelijk toepassen in jouw werk- en of privésituatie. Wij vertellen je niet wat je te doen staat, dat ontdek en ervaar je spelenderwijs zelf. Zodat jij kan zeggen: ik ben al GELUKt.

Broedplaats voor de ziel

Project GELUKt is een training voor ambitieuze twintigers en dertigers, die even zijn vastgelopen. Professionals die op zoek zijn naar het echte geluk. Die wél weten wat ze willen, maar niet hoe ze er moeten komen. Die zich niet aan willen passen aan de verwachtingen van de buitenwereld. Die helemaal zichzelf willen zijn, in werk en privé.


 JE DOET MEE OMDAT… 

  • … je nog een ambitie te realiseren hebt.
  • … je keuzes wilt maken die echt bij je passen.
  • … je wilt ontdekken wat je écht wil.
  • … je (even) vastgelopen bent.
  • … je je leven wilt leiden voor jezelf.
  • … je tijd wilt besteden aan persoonlijke groei.
  • … je uit de waan van de dag wilt leren stappen.
  • … je samen met anderen je grenzen wilt verleggen.

 WE LATEN JE NIET LOS… 

…tot het klaar is. Eigenheid, warmte en optimisme. Terwijl jij op zoek gaat naar je innerlijke geluk begeleiden wij je vanuit deze drie – voor ons belangrijke – waarden. Dit doen we vanuit de wetenschap dat jij het antwoord al in je hebt. Je bent namelijk al oké. Alles wat in je zit, is waardevol en je hoeft dit warme nest niet te verlaten totdat jij daar klaar voor bent.


Wie zijn wij?


Iro Evangelou begeleidt al tien jaar persoonlijke en professionele ontwikkeling, bij grote en kleine organisaties en voor grote en kleine groepen. Ze maakte een aantal jaren geleden Glimpen: dagen waarop deelnemers in de echte wereld een leerervaring op konden doen als antwoord op reguliere (loopbaan)coaching. Leren in de echte wereld is ook het fundament van Project GELUKt. Samen met inspirator, coach en kunstenares Kika Brinkman vatte ze werkgeluk in Project GELUKt samen. Een unieke training voor ambitieuze twintigers en dertigers die in deze snel bewegende wereld willen leren hoe zij energiek en krachtig kunnen zijn, ondanks de omgevingsdruk.

Maak kennis met ons!


Start najaar 2022

Start nu!

 

Start: 1 oktober (online)
Fase 1: vrijdag 5 nov (eerste live workshop)
Fase 2: vrijdag 10 dec (tweede live workshop)
Fase 3 + einde: vrijdag 28 jan (derde live workshop)

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Ook lunchen met GELUKt? Ontvang iedere twee weken een podcast voor tijdens de lunch!