FASE 1 | LEID JE LEVEN

Niet voor niets neem je deel aan Project GELUKt. Je loopt ergens op vast en je komt er zelf niet meer helemaal uit. De eerste stap naar opnieuw in beweging komen is niet makkelijk maar wel noodzakelijk. In fase 1 leer je namelijk diepgaand vertrouwen in alles wat je al weet; over jezelf.

Gedurende 5 weken maak je verslag van alles wat je niet meer wilt. Je maakt het klein, tastbaar en heel praktisch. De opdrachten en de directe feedback van de coaches helpen je alles heel helder te krijgen. Ja, het is confronterend. Maar ook waardevol. Omdat jezelf goed leren kennen je meest praktische skill in het leven is.

Met opdrachten, reflecties en terugkoppelingen uit je dagelijks leven maken we kennis met wie jij echt bent en waar en wanneer je tegen jouw vraagstuk aanloopt. Op een compacte en uitdagende manier verzamel je en structureer je alle relevante informatie over jezelf. Omdat iedereen anders in elkaar zit en ook wat anders nodig heeft om weer gelukkig te worden. Je persoonlijke handleiding naar jouw eigen GELUKt start hier!


 1ste Livedag: Pluk je GELUKt 

Op de eerste livedag maak je kennis met gelijkgestemden. Zij lopen tegen vergelijkbare vraagstukken aan en hebben behoefte om hun leven te veranderen. Want, je dacht toch niet dat je de enige bent die worstelt met gelukkiger worden in werk en leven? Elkaar leren steunen en vooruit helpen, is een essentieel onderdeel van de training. In deze livedag maak je kennis met elkaar en elkaars vraagstukken. Wat je deelt en met wie, is aan jou. Want je bent hier immers voor jouw project, en dat borgen. Op de Livedag werk je dan ook op je eigen plek aan je eigen vraag.

Het doel? Terug naar jouw unieke JIJ, de JIJ die je soms thuis laat als je de deur uitgaat. En dat wil je niet langer, dus deze bijeenkomst leert jou hoe jij je staande houdt in de wereld, zonder je aan te passen. Want dat kost enegrie. En jij wilt het allerliefst gewoon, jezelf zijn.


Persoonlijke reportage

Gedurende de eerste weken maak je met foto, geschrift en geluid een weergave van jouw wereld, de situaties waar jij dagelijks in werkt en beweegt. Je krijgt meer inzicht in jouw interacties met anderen en hoe je daar direct invloed op uit kunt oefenen. De resultaten gebruiken we om jouw persoonlijke vraag aan te pakken. Het maatwerk van jouw Project GELUKt is begonnen.

Postcadeautje

Ter voorbereiding van de eerste inspiratieworkshop krijg je thuis je eerste aanwijzing opgestuurd die je nodig zult hebben voor de eerste live workshop. Al nieuwsgierig?

Ook lunchen met GELUKt? Ontvang iedere twee weken een podcast voor tijdens de lunch!