FASE 2 | MAAK HET WAAR

Je project gaat intensiever verder. Dat is ook waarom Project GELUKt anders is dan andere trainingen. Nu pas, en niet op de Livedag, komt het echte groeien.

 2e Livedag: Fanatiek Uniek 

Wat je ook doet, in Project GELUKt moet je van ons jezelf blijven. Want dat geeft het meeste energie. Op deze 2e livedag maken we de score op. Wat werkte en wat niet. En heb je los te laten om permanent je hart te volgen, je intuïtie te leren vertrouwen en keuzes te blijven maken die je van binnen gelukkig maken?

Op deze dag maak maken je jouw persoonlijke handleiding. Interactieve en fysieke oefeningen zorgen ervoor dat je ook als je uitgedaagd wordt, ruggengraat laat zien. Je gaat staan voor je levens-besluiten die je ‘rijker’ en groter maken. En gaat met een praktische planning de deur uit. Die wij je helpen volhouden. Want ja, je kwam toch omdat je het anders wilde?


Experimenten dagboek

Nu je afscheid hebt genomen van alle aanpassingen, weet je veel beter wat je doet en wat je laat. Tegelijkertijd vraagt dit ook om nieuw gedrag, dat je vastlegt in jouw digitale “Experimenten dagboek”. De coach kijkt met je mee. Wat ben je nou daadwerkelijk anders aan het doen? Want inzicht is mooi, maar je wilt ook resultaat. Daar krijg je dan ook feedback op.

De beproeving

De een loopt leert nee zeggen, de ander meer hooi op zijn vork nemen. Of je nu meer van jezelf laten zien of eindelijk de wereld eens vertellen waar je hart echt naar uitgaat, als je halverwege bent dagen we je uit. We laten je alles wat je doet, nog groter maken. Of juist weer kleiner. Om te voelen, en te leren waar je pas echt uit je ‘Comfort zone’ gaat.

Ook lunchen met GELUKt? Ontvang iedere twee weken een podcast voor tijdens de lunch!