FASE 3 | DE WERELD DRAAFT DOOR

Tijd voor praktische realisatie. Nu je weet hoe je in kleine en grote dingen meer uit jezelf kunt halen, is het tijd om te doen waar je voor kwam. De coach volgt jouw project nu heel intensief, in een tijdslijn waarin je zelf je mijlpalen hebt gekozen. Wij confronteren je liefdevol met je besluiten en luisteren en praten met je wanneer je dat nodig hebt en het even niet lukt. We laten je namelijk niet los, totdat het klaar is.

 Livedag 3: Wat als het GELUKt is? 

Jouw Project GELUKt is ten einde gekomen. Je hoeft jezelf niet meer uit te dagen om dicht bij jezelf te blijven, want dat is nu vanzelfsprekend. Je weet dat jij zelf in de hand hebt hoe je tegen de wereld aankijkt. Maar je wilt er wel aan herinnerd worden, ook als het even niet mee zit.

Deze livedag is een viering van alles dat Project GELUKt is. Alle eigenwijsheid die je hebt leren aanspreken in jezelf, hoef je alleen nog maar te verzamelen en in een potje te stoppen, zodat je er altijd bij kunt.


“Grote en kleine levensbesluiten”

Je voelt je energiek, blij en lichter. Wat kan er nog meer nodig zijn? Nou, dat weten wij. Praktische doelen behalen geeft namelijk richting aan een gelukkige toekomst. In deze fase committeren we je aan een aantal grote en kleine levensbesluiten. Dat kan zijn dat je dat ene project nu opzij zet of eindelijk (!) solliciteert voor die functie waar je al een tijdje heimelijk naar verlangt. Of heel simpel, je besluit te stoppen met suiker, verhuist naar die nieuwe stad, of begint voor jezelf, een stap die je eerder niet durfde te zetten.

Natuurlijk steunen we je in je stappen. Onze coaching is van praktische aard nu. We helpen je ‘live’ over de drempels die je tegenkomt door met je te ‘chatten’ op momenten dat je deze tegenkomt. Nu zijn we dagelijks beschikbaar.

Ook lunchen met GELUKt? Ontvang iedere twee weken een podcast voor tijdens de lunch!