OVER HET INDIVIDUELE TRAJECT

Hoe leid ik mijn leven, in plaats van het leven mij? Hoe bouw ik meer zelfvertrouwen op in mijn werk? Hoe waag ik de volgende sprong? En hoe voorkom ik dat ik telkens weer in dezelfde valkuil stap? Tijdens het individuele coachtraject van Project GELUKt ga je aan de slag met jouw eigen vraagstuk. Je lost op waar jij tegenaan loopt, als het gaat om jouw persoonlijke en professionele groei.

Aanmelden


 JOUW VRAAG STAAT CENTRAAL 

Hoe leid ik mijn leven, in plaats van het leven mij? Hoe bouw ik meer zelfvertrouwen op in mijn werk? Hoe waag ik de volgende sprong? En hoe voorkom ik dat ik telkens weer in dezelfde valkuil stap? De thema’s klinken bekend, toch is het voor iedereen net anders. Tijdens het individuele coachtraject van Project GELUKt ga je aan de slag met jouw eigen vraagstuk. Je lost op waar jij tegenaan loopt, als het gaat om jouw persoonlijke en professionele groei. Het coachtraject – verdeeld in drie fases –  duurt vier maanden. Dat is nodig om je mindset te veranderen.

 JE DOET MEE OMDAT… 

  • … je nog een ambitie te realiseren hebt.
  • … je keuzes wilt maken die echt bij je passen.
  • … je wilt ontdekken wat je écht wil.
  • … je (even) vastgelopen bent.
  • … je je leven wilt leiden voor jezelf.
  • … je tijd wilt besteden aan persoonlijke groei.
  • … je uit de waan van de dag wilt leren stappen.
  • … je een persoonlijke ‘stok achter de deur’ wilt om je grenzen te verleggen.

Je bent niet de enige die ergens vastloopt of een vraag heeft over de toekomst. Toch voel je je soms kwetsbaar en alleen. Waar en bij wie kun je met deze vragen terecht? Waar is het veilig? Hoewel een groepstraject zijn voordelen heeft is het niet voor iedereen de eerste keus. Vind jij het prettig om je verhaal al sparrend met iemand naast je uit te pluizen? Kom je tot bloei als je eerst in een kleine setting kan verkennen alvorens jij je ‘nieuwe ik’ de wereld in zet? Dan past een één op één coachtraject bij jou!

Over de coaches

De drie fases van GELUKt

 

 1: Leid zelf je leven 

Duur: 5 weken
Wat: Leer diepgaand vertrouwen in alles wat je al weet; over jezelf.

Lees meer 

 2: Maak het waar 

Duur: 6 weken
Wat: Oefen in het ‘echte’ leven met GELUKt-veranderingen.

Lees meer

 3: Alles draaft door 

Duur: 6 weken
Wat: De realisatiefase. Tijd om vrij je dromen achterna te jagen.

Lees meer 

Praktische informatie

De training kost € 1295,- exclusief BTW, of € 325,- euro per maand.
Jij kiest zelf of je de training online of offline wilt laten plaatsvinden (afwisselen mag ook)

Na het aanmelden neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak.
We hebben eerst een verkennend gesprek waarin we meer over elkaar te weten komen en om te bepalen of Project GELUKt iets voor je is. Het verloop van jouw traject stemmen we samen met onze agenda’s naast elkaar af.

Betaal je zelf

Betaal jij de training uit eigen zak? Betalen in maandelijkse termijnen is mogelijk. Stuur ons een bericht met daarin jouw idee over in welke termijnen je wilt/ kan betalen, dan kijken wij of dat mogelijk is.

Betaalt de werkgever

Vaak kan je Project GELUKt betalen uit het budget ‘Opleiding & Ontwikkeling’ van je werkgever. Wij kunnen je helpen met de aanvraag hiervoor.

Neem hiervoor contact met ons op

Zijn we coronaproof?

Geen zorgen. Begeleiding tussen de livedagen door verloopt online. Onze samenkomsten zijn veelal in de frisse lucht of in grote ruimtes. Zo doen we dat altijd. We geven jou namelijk sowieso graag voldoende ruimte en nu komt dat extra goed van pas. Bovendien kun jij er met dit individuele traject dus ook zelf voor kiezen om er een volledig online traject van te maken. Zo hoef je niet af te wachten en kun je aan de slag wanneer jij wil, op een manier die voor jou het meest comfortabel voelt!


 

Een eerste verkennend gesprek is altijd gratis en we zullen je van gepast advies voorzien.
Plan een gesprek!
Je kunt je ook gelijk aanmelden voor Project GELUKt:
Meld je aan!

Ook lunchen met GELUKt? Ontvang iedere twee weken een podcast voor tijdens de lunch!