Jouw TEAM, GELUKt.

Lukt het even niet?
Project GELUKt helpt teams gelukkiger te worden in het werk.
Durf jij je met jouw team de wereld andersom te bekijken?

Waarom?

In hoeveel teams heerst niet de overtuiging dat het vertragend werkt om gesprekken te voeren over hoe je echt over de dingen denkt? Bij Project GELUKt zien we dat anders. Dat er mogelijkheden ontstaan om te presteren en te creëren als je elkaar in de ogen durft te kijken, als je elkaar laat zien wie je echt bent.  Spannend? Jazeker. Moeilijk? Wij denken van niet. En we helpen jouw team er graag bij.

Op de ideale werkplek:

  • voelt ieder zich vrij om zich uit te spreken;
  • wordt er begrepen, en geluisterd;
  • wordt potentieel gezien en benoemd;
  • en moeilijke gesprekken welkom geheten.

Hoe we dat doen?

Met interventies op maat: een tijdelijke context waarin alles dat is vastgelopen, wordt aangepakt. We kijken, luisteren en bouwen een fysieke ruimte, met opdrachten en materialen die passen bij jouw team en haar opdracht. We maken ontregelende ervaringen, zodat jij en je teamgenoten een nieuwe kijk op de waarheid krijgen.

 

In de spiegel kijken…

Een spiegel is een metafoor voor hoe je naar jezelf kijkt. Welke spiegel je in kijkt is bepalend voor het beeld wat je terugkrijgt. In een winkelruit krijg je andere informatie over jezelf dan in de spiegel thuis. Het beeld vervormd, van spiegel naar spiegel, misschien wel net zo extreem als met een lachspiegel zou gebeuren maar dan zonder dat je erbij stilstaat / dat je het opmerkt.

  • Heb je wel eens overwogen de manier waarop je naar jezelf en naar de wereld kijkt te beïnvloeden?
  • Wat als iedereen in je team/ op je afdeling / organisatie dat op hetzelfde moment zou doen?
  • Wat zou het opleveren?
  • Wat brengt een nieuw perspectief, op een moment waarop iets, wat je als team heel graag wilt, niet lukt?

Je laten raken

Herken je dat je in je eentje, je zo geraakt kan voelen, als je naar een kunstwerk kijkt? Hoe zou het zijn als je elkaar vanuit die blik kan ontmoeten in het werk?  In een context waarbinnen je ziel open staat in plaats van je hoofd de regie voert, kan het doodeng zijn elkaar in de ogen te kijken. Maar ook verlossend. Want hoe fijn is het om elke keer opnieuw je te blijven beseffen, temidden van al het werk dat er op je bord ligt, je allemaal gewoon mens bent?

De drempel over

Wat een opluchting kan het geven om diegene die je iets wat je altijd al wilde zeggen, eindelijk te vertellen. Een arm te slaan om diegene waarvan je weet dat ie steun nodig heeft, maar je je toch belemmerd voelt door ‘het professionele’ kader.  Durf jij samen met je hele team de drempel over om te doen wat je altijd al wilde? En te zeggen wat je altijd al denkt?


Wie geeft de workshop?

Iro Evangelou begeleidt al tien jaar persoonlijke en professionele ontwikkeling, bij grote en kleine organisaties en voor grote en kleine groepen. Ze maakte een aantal jaren geleden Glimpen: dagen waarop deelnemers in de echte wereld een leerervaring op konden doen als antwoord op reguliere (loopbaan)coaching. Leren in de echte wereld is ook het fundament van Project GELUKt. Samen met inspirator, coach en kunstenares Kika Brinkman vatte ze werkgeluk in Project GELUKt samen. Een unieke training voor ambitieuze twintigers en dertigers die in deze snel bewegende wereld willen leren hoe zij energiek en krachtig kunnen zijn, ondanks de omgevingsdruk.


Praktisch

Datum:         Op maat
Locatie:         Utrecht/ Amsterdam/ Op uw locatie
Tijd:               10.o0 uur tot 16.30 uur
Prijs:              4.250,-


Meld je aan voor dit avontuur!

Leuk! Direct aanmelden? Stuur een e-mail met je naam, adres en telefoonnummer naar IRO EVANGELOU. Heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust even contact op met Iro via 0624924244.

Plan een gesprek!

 

Ook lunchen met GELUKt? Ontvang iedere twee weken een podcast voor tijdens de lunch!