OVER DE TRAINING

Hoe leid ik mijn leven, in plaats van het leven mij? Waar liggen mijn professionele kansen? Hoe bouw ik meer zelfvertrouwen op in mijn werk? En hoe voorkom ik dat ik telkens weer in dezelfde valkuil stap? De thema’s klinken bekend, toch is het voor iedereen net anders. Tijdens de training van Project GELUKt ga je aan de slag met jouw eigen vraagstuk. Je lost op waar jij tegenaan loopt, als het gaat om jouw persoonlijke en professionele groei.

Aanmelden


 JOUW VRAAG STAAT CENTRAAL 

Hoe leid ik mijn leven, in plaats van het leven mij? Waar liggen mijn professionele kansen? Hoe bouw ik meer zelfvertrouwen op in mijn werk? En hoe voorkom ik dat ik telkens weer in dezelfde valkuil stap? De thema’s klinken bekend, toch is het voor iedereen net anders. Tijdens de training van Project GELUKt ga je aan de slag met jouw eigen vraagstuk. Je lost op waar jij tegenaan loopt, als het gaat om jouw persoonlijke en professionele groei. De training – verdeeld in drie fases –  duurt vier maanden. Dat is nodig om je mindset te veranderen.

 JE DOET MEE OMDAT… 

 • … je nog een ambitie te realiseren hebt.
 • … je keuzes wilt maken die echt bij je passen.
 • … je wilt ontdekken wat je écht wil.
 • … je (even) vastgelopen bent.
 • … je je leven wilt leiden voor jezelf.
 • … je tijd wilt besteden aan persoonlijke groei.
 • … je uit de waan van de dag wilt leren stappen.
 • … je samen met anderen je grenzen wilt verleggen.

Werken in een groep maakt je vermogen om te groeien groter. Je ontdekt dat je niet de enige bent die ergens vastloopt of een vraag heeft over de toekomst. Door ervaringen te delen met anderen, word je krachtiger en vergroot je je comfortzone. Je leert jezelf open te stellen, je eigen krachten en kwetsbaarheden toe te eigenen en te ervaren dat je jezelf mag zijn in bijzijn van anderen. 

Over de coaches


De drie fases van GELUKt

 

 1: Leid zelf je leven 

Duur: 5 weken
Wat: Leer diepgaand vertrouwen in alles wat je al weet; over jezelf.

Lees meer 

 2: Maak het waar 

Duur: 6 weken
Wat: Oefen in het ‘echte’ leven met GELUKt-veranderingen.

Lees meer

 3: Alles draaft door 

Duur: 6 weken
Wat: De realisatiefase. Tijd om vrij je dromen achterna te jagen.

Lees meer 

Praktische informatie

De training kost € 995,- exclusief BTW, of € 249,- euro per maand.
Inclusief: bijzondere locaties, lekkere lunch en de hele dag koffie, thee en gezond snoepen.

Betaal je zelf

Betaal jij de training uit eigen zak? Betalen in maandelijkse termijnen is mogelijk. Je betaalt dan geen BTW. Stuur ons een bericht met daarin jouw idee over in welke termijnen je wilt/ kan betalen, dan kijken wij of dat mogelijk is.

Betaalt de werkgever

Je kunt deze kosten vergoed krijgen bij je werkgever. Wij kunnen je helpen met de aanvraag hiervoor. Vaak kan je Project GELUKt betalen uit het budget ‘Opleiding & Ontwikkeling’ van je werkgever. De training kost € 995,- exclusief BTW. De BTW betaalt jouw werkgever dus wel.

Neem hiervoor contact met ons op

No cure, no pay

Wij werken met een garantieregeling. Ben je aan het einde van onze training niet gelukkiger? No cure, no pay. Dus: je krijgt je geld terug als het resultaat voor jou tegenvalt. Natuurlijk verwachten we van jou wel je beste inzet en dat je van tevoren met ons in gesprek gaat als het niet lukt. Aan deze constructie zitten voorwaarden [weblink algemene voorwaarden] verbonden.

Zijn we coronaproof?

Geen zorgen. Begeleiding tussen de livedagen door verloopt online. Onze samenkomsten zijn veelal op buitenlocaties in de frisse lucht of in grote ruimtes. Zo doen we dat altijd al. We geven jou namelijk sowieso graag voldoende ruimte en nu komt dat extra goed van pas.


Startdata & kennismaking

Start met jouw zoektocht naar het echte geluk en boek een kennismakingsgesprek met ons. We vertellen je graag meer over de training

Intake op afspraak

Mail of maak een afspraak via het formulier

Plan een gesprek!
Je kunt je ook gelijk aanmelden voor Project GELUKt:

Najaar 2022

 • Start project - vrijdag 1 okt (online)
 • Livedag 1 - vrijdag 5 nov
 • Livedag 2 - vrijdag 10 dec
 • Livedag 3 - vrijdag 28 jan
Meld je aan!

Ook lunchen met GELUKt? Ontvang iedere twee weken een podcast voor tijdens de lunch!