Wat is Project GELUKt?

Project GELUKt betekent een nieuwe start. Deze avontuurlijke en intensieve training, die 4 maanden duurt, is ontwikkeld voor ambitieuze professionals. Tijdens de training zoek (en vind) je het antwoord op jouw levensvragen. Vragen als wat wil ik met mijn leven, welke dingen geven mij energie, hoe kan ik mijn brood verdienen met mijn passie, waar word ik echt gelukkig van en hoe kan ik mijn dromen waarmaken? Je leert twijfels en hobbels te accepteren en om te zetten in kansen. Je doet dit in een inspirerende groep van gelijkgestemden zodat jullie elkaar kunnen versterken.

Waarom meedoen?

Omdat je klaar bent om met echte aandacht aan jezelf te werken. En je levensmissie (die je ergens al wel weet) eindelijk vorm te geven. Je weet dat waar je nu staat in je werk of je privé toch niet helemaal is wat bij je past. Maar desondanks kom je niet in beweging. Je wilt wel, maar je weet niet goed hoe. Project GELUKt is de start van een nieuwe bladzijde in je leven. Of zelfs een nieuw leven. Jij mag het zeggen.

Meld je aan voor een kennismaking

Wie zijn de coaches?

Iro Evangelou         Leading Coach

 

“Het leven is in mijn ogen te kort om te doen wat de buitenwereld van je verwacht. Mensen helpen hun potentieel te benutten, de stap te zetten richting hun unieke levensbestemming, met lef maar ook met aandacht voor talent en innerlijke wijsheid, dat is waar ik gelukkig van word. Tijdens de training begeleid ik je graag om een stap te zetten uit je comfortzone en in de richting van gedrag dat het best bij je past. Stap voor stap, met ruimte voor experiment, vallen en opstaan, leer jij je persoonlijke mogelijkheden verkennen.”

Kika Brinkman  Inspirator

“Leren geloven in jezelf en in je eigen creërende kracht, dat is voor mij belangrijk. In de training ben ik verantwoordelijk voor het bedenken en geven van bijzondere impulsen waardoor deelnemers worden geprikkeld om open te gaan, ontvankelijk voor inzichten en veranderingen die beklijven. Zo ervaren zij dat ze zelf aan het roer staan, zonder afleiding of ruis van hun omgeving en ontstaat een diep vertrouwen in het zel Een heel mooi proces…”.

Maak vrijblijvend kennis met de coaches

Welke onderwerpen komen aan bod?

Onderwerpen die aan bod komen tijdens de training ProjectGELUKt zijn: je levensvragen beantwoorden, keuzes maken die jouw eigen zijn, werken aan je innerlijke drijfveren, focussen op jouw levensmissie, vorm geven aan je ambities zonder jezelf uit oog te verliezen, balans behouden, durven knopen door te hakken, aandacht geven aan waar het ‘echt’ om draait.

Project GELUKt helpt

  • je levensmissie in daden om te zetten
  • je ambities te realiseren
  • je leven af te stemmen op wie je bent, niet wat er van je verwacht wordt
  • keuzes maken, ook wanneer je levensdoelen torenhoog zijn
  • tijd besteden aan zaken die jou laten groeien

Unieke methodiek, de enige in Nederland

       

Project Gelukt is een unieke training, ontwikkeld door een combinatie van psychologie en kunst. De opdrachten, lessen en oefeningen zijn gebaseerd op ervaringsleer; we vertellen niet wat je te doen staat maar we laten je voelen wat voor jou klopt in je dagelijks leven. Wij staan garant voor het proces, jij vult het project met jouw persoonlijke ambities. De training helpt je focussen, je hoofd opruimen en helderheid creëren. Je observeert en reflecteert voortdurend, waardoor je veel bewustzijn creëert, en makkelijker keuzes kan maken in de dagelijkse drukte van je bestaan. Samen met jou creëren we een dusdanig persoonlijke ervaring, dat ‘ie die beklijft. Gevolgd door kleine concrete stappen tot aan het eind van je project, verander je je gedrag en je leven op een voor jouzelf duurzame manier.

Op maat, voor iedereen anders


Tijdens de training ga je aan de slag met jouw thema. Dit is voor iedereen anders, hoewel je veel kunt leren van de ervaring van de anderen uit de groep. Thema’s zijn persoonlijk maar ook universeel. Hoe blijf ik in evenwicht? Hoe kan ik meer naar mijn gevoel luisteren? Hoe kan ik werk vinden dat echt bij me past? De thema’s klinken bekend, toch is het voor ieder mens net weer anders.

Project GELUKt is niet zomaar een training. Het programma is zeer uitdagend en intensief. Zo krijg je iedere week een opdracht. De oefeningen zijn helpen je alert en open te blijven. Je eigen proces op gang te houden. Zodat je daar waar je wilt, tot levenslange veranderingen kan komen…

Start najaar 2019

Zaterdag 9 november 2019

Fase 1: zaterdag 14  december 2019 (eerste workshop)
Fase 2: vrijdag 10 januari 2019 (tweede workshop)
Fase 3 + einde: vrijdag 14 februari 2019 (derde workshop)

Locatie en tijd

Locatie: Je bent  3 zaterdagen op locatie, op verschillende plekken in de Randstad. Deze groepsdagen zijn buiten, zoals in een bos of bij het strand, bij een 'loods' in Utrecht, of op een afgelegen landgoed. Daarnaast ben je ongeveer 1 uur per week bezig met opdrachten of coaching (online vanuit jouw huis).

Investering en aanmelden

Je kan Project GELUKt laten betalen door je werkgever, met het budget ‘Opleiding & Ontwikkeling’. Neem contact met ons op om te zien wat mogelijk is. Zo kunnen we een speciale regeling treffen.

  • Betaalt je werkgever? Dan kost het € 995,- ex BTW.
  • Betaal je zelf? GESPREID BETALEN IS MOGELIJK!

Meld je eerst aan voor een vrijblijvende kennismaking. Samen kijken we of deze training voor jou geschikt is. Je betaalt pas als je ons persoonlijk hebt toegezegd. Heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust even contact op.

Ik meld me aan voor een kennismakingsgesprek

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Ook lunchen met GELUKt? Ontvang iedere twee weken een podcast voor tijdens de lunch!